Project 1
PROJECT1 - Advise. Plan. Build.
PROJECT1 - Advise. Plan. Build.

Privacy Policy

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PROJECT1

Aici Project1, ne bazăm pe încredere și transparență deplină. Atunci când proiectele voastre sunt pe cele mai bune mâini dorim  să vă asigurăm de seriozitate și siguranță în ceea ce privește datele pe care ni le oferiți.

Când accesați site-ul nostru și ori de câte ori comunicați cu noi, colectăm, prelucrăm și eventual transferăm date pentru a putea să cuminicăm cu voi. Colectarea acestor date ne ajută să facem comunicările mai eficiente și să atingem obiectivele noastre comune.  În această politică de prelucrare a datelor, explicăm de ce și cum prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Luăm foarte în serios protecția datelor dvs. și vom lua întotdeauna toate măsurile rezonabile în puterea noastră pentru a ne asigura că informațiile dvs. sunt în siguranță.

Această politică de prelucrare a datelor se aplică tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau le prelucrăm.

“Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („Persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale..

Putem actualiza din când în când această politică fără notificare, așa că vă rugăm să o verificați periodic pe site-ul nostru la: https://www.project1.ro/termenisicondiitii

Ori de câte ori este necesar, suntem bucuroși să vă răspundem la întrebări. În acest sens, puteți contacta echipa noastră prin email la: office@project1.ro.

  1. CINE SUNTEM

Project1 este cea mai nouă companie de Design&Build, din CEE. Alături de partenerii noștri atent aleși, acționăm ca o echipa de curatori de proiect oferind o soluție finală, completă. Suntem stabili, serioși și vom oferi mereu cele mai bune pachete full service, fiind orientați către design, în așa fel încât biroul tău să fie o experiență și nu doar un spațiu. Căutam și suntem capabili sa livrăm proiecte mari.

Project1 funcționează în multitudinea de decizii zilnice pe care ar trebui să le iei, în așa fel încât tu, cel care ești atent la detalii să știi că ești pe cele mai bune mâini și că ai parte de cele mai perfomante procese disponibile pe piață.

Această politică de prelucrare a datelor se referă la datele obținute și prelucrate de către Project 1 pe site-ul www.project1.ro, precum și la datele obținute ca urmare a desfășurării relațiilor cu dumneavoastră.

  1. DE CE COLECTĂM DATE

În general, prelucrăm datele cu caracter personal pe care ni le oferiți pentru administrarea formularelor de contact, informărilor despre acțiuni și campanii și desfășurării relațiilor contractuale. Nu furnizăm date cu caracter personal terților în scopuri comerciale.

PENTRU CĂ NE-AȚI SCRIS

Atunci când utilizați formularul nostru de contact de pe site, înseamnă ca toate datele pe care ni le oferiți vor fi folosite pentru a putea să intrăm în legătură cu dumneavoastră.

PENTRU CĂ V-AȚI ABONAT LA NEWSLETTER 

Cu acordul dumneavoastră, colectăm datele menționate în formularul de abonare la newsletter, disponibil pe site.

PENTRU CĂ AȚI COMPLETAT UN FORMULAR

Dacă lansăm un whitepaper sau avem un conținut editorial special, îl vom face disponibil doar pe bază de înregistrare.

  1. CÂND COLECTĂM DATELE, CE DATE COLECTĂM, CUM LE COLECTĂM ȘI PENTRU CE LE FOLOSIM

Colectăm date personale de fiecare dată când interacționați cu noi. Tipul și cantitatea de informații pe care le colectăm și modul în care le folosim depinde de motivul pentru care le furnizați

Există multe alte situații în care putem colecta informații despre dvs. Astfel, colectăm date atunci când:

  • Participați la un eveniment  organizat de către noi;
  • Ne scrieți un email;
  • Vizitați unul dintre site-urile noastre sau paginile de rețele sociale prin instrumente cum ar fi cookie-urile și identificatorii online.
  • Solicitați un job sau o relație de consultanță cu noi;
  • Ne contactați sau interacționați cu noi în orice alt mod decât cele menționat mai sus;
  • Ne sunteți recomandat din partea unui prieten/furnizor comun;
  • Semnăm un contract de prestare de servicii sau consultanță.

3.b. CE DATE COLECTĂM

Tipul și cantitatea datelor pe care le colectăm și modul în care le folosim depinde și este limitată la motivul pentru care le furnizați. Datele pe care le colectăm sunt:

  • Numele, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail sau adresa de corespondență împreună cu preferințele dvs. privind modul în care ar trebui să vă contactăm în viitor;
  • Imagini, fotografii sau video dacă participați la un eveniment cu noi;
  • Detaliile privind vizita dvs. pe site, inclusiv informații tehnice, cum ar fi adresa IP pe care o utilizați pentru a accesa site-ul web, tipul și versiunea browser-ului dvs., dispozitivele pe care le utilizați pentru navigarea pe site-urile noastre
  • Orice alte detalii, inclusiv observații și comentarii, dacă este cazul.

3.c. CUM COLECTĂM DATELE DESPRE DVS.

Utilizăm metode diferite pentru a colecta date de la și despre dvs., inclusiv prin:

Interacțiune directă

Obținem date direct de la dvs., de exemplu atunci când vă abonați la newsletter pe site-ul nostru sau în platformele pe care le folosim dezvoltate de terți sau când semnați un contract.

Tehnologii și interacțiuni automate

Dacă introduceți datele dvs. într-unul dintre formularele noastre online și nu selectați „trimiteți”, vă putem contacta prin e-mail pentru a vedea dacă ne putem ajuta cu orice probleme pe care le puteți întâmpina cu formularul sau site-urile noastre.

3.d. PENTRU CE FOLOSIM DATELE

Folosim datele colectate pentru:

  • Furnizarea de servicii, produse sau informații pe care le-ați solicitat;
  • Pentru a vă ține la curent cu activitatea pe care o desfășurăm;
  • Pentru a ține o evidență a relației dvs. cu noi;
  • Administrarea contractului cu dumneavoastră;
  • Gestionarea preferințelor dvs. de comunicare, inclusiv preferințele de marketing;
  • Înțelegerea modului în care putem îmbunătăți serviciile, produsele sau informațiile noastre;
  • Îndeplinirea obligațiilor care decurg din contractele încheiate între dvs. și noi;
  • Trimiterea comunicărilor personalizate și afișarea de notificări relevante;
  • Pentru a vă trimite materiale de marketing;
  • Pentru a vă invita la evenimente și să participați la campanii;

4. TEMEIUL JURIDIC PENTRU PRELUCRAREA DATELOR

Utilizarea de către noi a datelor cu caracter personal este în conformitate cu legea. Prelucrarea datelor se realizează având la bază un temei juridic. Vom folosi datele dvs. cu caracter personal în următoarele situații:

  • Pentru executarea contractului pe care urmează să-l încheiem sau l-am încheiat, cum ar fi furnizarea serviciului pe care l-ați solicitat;
  • În cazul în care trebuie să respectăm o obligație legală.
  • În general, nu ne bazăm pe consimțământ ca temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal decât în legătură cu trimiterea de mesaje de e-mail sau de mesaje text despre comunicările de marketing, campanii și evenimente. În acest scop, vă vom transmite comunicări de marketing doar cu acordul dumneavoastră.

5. PREFERINȚE DE MARKETING

Vă înlesnim posibilitatea de a ne spune cum vreți să comunicăm, într-un mod care vă aparține. Comunicările noastre au întrebări clare privind preferințele de marketing și includem informații despre cum să renunțați atunci la comunicarea cu noi atunci când vă trimitem materiale de marketing ceea ce, în cazul e-mailurilor, se face prin intermediul unui link de dezabonare.

Vă puteți modifica oricând preferințele de marketing contactându-ne – vezi MODIFICAREA MODULUI ÎN CARE VĂ CONTACTĂM.

În cazul în care ne-ați furnizat anterior numărul dvs. de telefon, rețineți că putem utiliza numărul de telefon pentru a vă apela.

Puteți, bineînțeles, să vă schimbați preferințele în orice moment, după cum este detaliat mai sus.

Rețineți că modificarea preferințelor dvs. de marketing nu va afecta comunicările pe care vi le trimitem în cazul în care acest lucru constituie serviciul pe care l-ați solicitat – de exemplu, dacă avem un temei legal bazat pe un contract în desfășurare, iar apoi ne spuneți că nu doriți să primiți informații, campanii și evenimente, veți primi totuși actualizările pentru clienți.

6. CU CINE PARTAJĂM DATELE DVS.

6.a NU CU TERȚI ÎN SCOPURI DE MARKETING

Nu vindem datele dvs. terților în scopuri de marketing.

6.b FURNIZORI DE SERVICII

Ca și în cazul altor companii, noi nu desfășurăm noi înșine toate activitățile noastre de procesare și putem desemna furnizori pentru a efectua servicii în numele nostru (de exemplu, newslettere). Pentru a face acest lucru, trebuie să partajăm datele dvs. cu caracter personal cu aceștia, astfel încât să poată furniza serviciile relevante pentru noi. În astfel de cazuri, ne asigurăm că avem un contract cu furnizorul și ca parte a acestuia, furnizorul se obligă să respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal și să le prelucreze în conformitate cu legea. Noi permitem furnizorilor să prelucreze datele dvs. doar în scopuri specifice și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Dacă doriți informații suplimentare despre furnizorii terți de servicii, vă rugăm să ne contactați.

6.c TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Este posibil să fie necesar să vă transferăm datele cu caracter personal furnizorilor din SUA sau din alte țări din afara Spațiului Economic European (SEE) pentru a le permite să efectueze servicii în numele nostru.  În acest fel, datele dvs. pot fi stocate sau prelucrate în afara SEE.

Ori de câte ori vă transferăm datele dvs. personale în afara SEE, asigurăm o protecție similară asigurându-ne că există cel puțin una dintre următoarele garanții:

  • Comisia Europeană consideră că țara oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal de către;
  • un contract specific, care este aprobat de Comisia Europeană și care oferă datelor aceeași protecție pe care o au în SEE, a fost încheiat cu țara terță respectivă; sau
  • în cazul în care folosim furnizori de servicii cu sediul în SUA, sunt acreditați în conformitate cu Privacy Shield UE-SUA, care prevede o protecție similară a datelor cu caracter personal între Europa și SUA.

6.e CÂND ESTE NECESAR

În alte cazuri, nu vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal decât în conformitate cu această politică sau când avem permisiunea dvs. sau în circumstanțe speciale, cum ar fi atunci când credem cu bună credință că legea o impune sau pentru a proteja drepturile, bunurile și siguranța noastra și a altora. Aceasta include dezvăluirea detaliilor dvs., dacă este cazul, către poliție, organisme de reglementare sau consilierilor juridici.

7. CUM ASIGURĂM SIGURANȚA DATELOR DVS.

Dispunem de controale fizice, tehnice și manageriale adecvate pentru a vă proteja detaliile personale; de exemplu, formularele noastre on-line sunt întotdeauna criptate și rețeaua noastră este protejată și monitorizată regulat.

În cadrul birourilor noastre, vor avea acces la informațiile dvs. doar cei care au o nevoie in interes de afaceri și care sunt instruiți în manipularea în siguranță a datelor.

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea acestora. Avem proceduri de rezolvare a oricărei încălcări a securității datelor cu caracter personal și vă vom informa despre o astfel de încălcare în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru.

Atunci când folosim companii externe pentru a colecta sau procesa date cu caracter personal în numele nostru, vom face o investigație corespunzătoare a acestor companii înainte de a colabora și vom încheia un contract care să stabilească așteptările și cerințele noastre, inclusiv referitoare la păstrarea și utilizarea datelor dvs. în siguranță.

8. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS.

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care sunt colectate, care poate include scopul de a satisface orice cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, considerăm valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale și dacă putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

9.a CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND ANONIMIZĂM SAU ȘTERGEM DATELE DVS.

Când vă anonimizăm sau ștergem datele, ne vom asigura că nu mai este posibilă identificarea dvs. Putem păstra date anonime pentru analiza viitoare a datelor statistice agregate, astfel încât să putem înțelege mai bine susținătorii noștri. Aceasta poate fi în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice sau în orice alt scop și putem utiliza aceste informații pe o perioadă nelimitată fără a vă anunța în prealabil.

9. CUM PUTEȚI AFLA CE INFORMAȚII DEȚINEM DESPRE DVS.

Puteți cere detalii privind  datele cu caracter personal pe care le prelucrăm. la adresa office@project1.ro trimițând o descriere a informațiilor pe care doriți să le vedeți și dovada identității dvs..

Poate că trebuie să vă cerem informații suplimentare pentru a vă satisface solicitarea, cum ar fi confirmarea identității dvs. sau dacă există date specifice pe care le doriți sau dintr-o anumită perioadă de timp. Vă putem trimite un formular pentru a vă ajuta în acest sens.

Vă vom răspunde în maxim o lună de la cererea dvs. legitimă. Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale; cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este în mod vădit nefondată, repetitivă sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe. În cazul în care cererea dvs. are nevoie de mai mult timp pentru răspuns, vă vom informa și vă vom explica cauza, furnizând noul termen, care nu va dura  mai mult de 2 luni de la solicitarea dvs. primită de noi.

10. MODIFICAREA MODULUI ÎN CARE VĂ CONTACTĂM

Dacă în orice moment doriți să modificați modul în care vă contactăm, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@project1.ro sau să urmați link-urile de renunțare din orice mesaj de marketing trimis către adresa dvs.

Dacă v-am trimis ceva nedorit prin poștă, scrieți-ne pentru a ne anunța. Detaliile de contact ale serviciului de relații cu susținătorii vor fi întotdeauna incluse în pachet.

11. DREPTURILE DVS.

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți anumite drepturi asupra datelor dvs. cu caracter personal. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la:  office@project1.ro.

Avați următoarele drepturi referitoare la datele dvs. cu caracter personal:

DREPTUL DE ACCES

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs., cunoscut sub numele de “cerere de acces a persoanei vizate”. Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.

DREPTUL LA RECTIFICARE

Puteți solicita să corectăm datele cu caracter personal pe care le deținem. Aceasta vă permite să corectați datele incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs.

DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR

Aveți dreptul să ne cereți să ștergem datele dvs. în anumite circumstanțe. Rețineți, totuși, că este posibil să existe circumstanțe în care deși ne cereți să ștergem datele dvs. personale, suntem obligați din punct de vedere legal sau avem dreptul să le păstrăm.

DREPTUL LA OPOZIȚIE ȘI DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PRELUCRĂRII

În cazul în care prelucrăm datele dvs. în condiții de interes legitim, atunci puteți să vă opuneți față de această prelucrare sau să solicitați ca prelucrarea să fie restricționată, dacă există vreo situație specială care vă face să vă opuneți prelucrării bazate pe acest temei, dacă credeți că vă încalcă drepturile și libertățile dvs. fundamentale. Rețineți că pot exista circumstanțe în care deși vă opuneți sau ne cereți să restricționăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, suntem obligați din punct de vedere legal sau avem dreptul să continuăm să prelucrăm datele dvs. și/sau să refuzăm solicitarea dvs. În unele cazuri, putem demonstra că avem un motiv legitim pentru a vă prelucra informațiile care prevalează drepturilor și libertăților dvs..

SOLICITAREA TRANSFERULUI DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL. Dreptul la portabilitatea datelor

În anumite situații, puteți solicita transferul datelor dvs. de la un furnizor de servicii către altul, cum ar fi de la un furnizor de servicii către un concurent.

RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI

În cazul în care v-am cerut consimțământul de a prelucra datele dvs., puteți să vă retrageți acest consimțământ în orice moment, contactând-ne la office@project1.ro sau la detaliile de contact specifice furnizate dvs. atunci când am obținut consimțământul dvs. Vă rugăm să rețineți, totuși, că vom avea în continuare dreptul de a prelucra datele dvs. personale dacă avem un alt temei legitim (altul decât consimțământul) pentru a face acest lucru.

PLÂNGERI

Ne angajăm să colaborăm cu dvs. pentru a obține o soluționare corectă a oricăror plângeri sau solicitări privind prelucrarea datelor.

Dacă aveți o plângere, vă rugăm să ne contactați la office@project1.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor, care poate fi contactată la:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresa
: bd. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30., Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Tel: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602
Web: http://www.dataprotection.ro/


14. MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI

Această politică a fost actualizată în aprilie 2019.

Putem modifica sau actualiza această politică în orice moment pentru a lua în considerare orice modificare a legislației privind protecția datelor sau a altor legi. Când se fac actualizări ale politicii, acestea vor fi publicate pe această pagină, așa că vă rugăm să verificați aici în mod regulat.

17. DATE DE CONTACT

Dacă aveți întrebări, contactați-ne la:

Email: office@project1.ro.

Adresa birou: Charles de Gaulle Plaza, 15 Charles de Gaulle Square, 3rd Floor, 1st District, Bucharest, office@project1.ro.